Starttijden en startnummers

Voor je de starttijden en startnummers bekijkt op de volgende pagina is het belangrijk om onderstaande informatie te lezen.

Bij de indeling van de groepen is bij de recreatieve categorieën zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeuren (bijvoorbeeld: ingeschreven met zelfde postcode). Verzoeken om nu nog wijzigingen aan te brengen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Verzoeken via de mail zullen ook niet worden beantwoord omdat het voor ons als organisatie in de laatste weken erg druk is. Verder doen wij ons uiterste best om jullie ook deze editie weer een prachtige survivalrun aan te bieden.  Wij verwachten begrip voor dat standpunt.

In de deelnemersinformatie vind je alle informatie over onderwerpen als locatie en parkeren, kleedkamers, afmelden, hindernisjury, uitslagen etc. Wij adviseren dit te lezen zodat je goed voorbereid aan de start komt. Als organisatie is er bij de start vaak onvoldoende tijd om alle vragen te beantwoorden. 

Tot slot: Kom op tijd. Vanaf de snelweg A32 (afrit 12) en A7 (afrit 26a)  is de route richting het survivalrunterrein  aangegeven. Maak gebruik van het aangegeven parkeerterrein (parkeren langs de toegangswegen is niet toegestaan. Laat waardevolle spullen thuis.

Wij wensen je succes bij je laatste voorbereidingen en zien je graag op 24, 25 en/of 26 mei.

 

Ga hier naar de pagina starttijden en startnummers