Stand van zaken 16-04

De recreatieve categorieën zijn gisteren helemaal uitverkocht. Binnen 12 uur waren alle beschikbare plaatsen ingevuld. Alleen voor de krûmels op vrijdag 26 mei zijn nog plaatsen beschikbaar. Voor de wedstrijden worden de startgroepen nog opgevuld met de laatste inschrijvingen.

Tijdens de inschrijving vanaf 15-04 8:00 ging het enorm snel. Zo snel dat onze site even niet beschikbaar is geweest. Ook het automatisch verzenden van e-mailbevestigingen ging niet helemaal vlot. Gelukkig werkte het controleren of je inschrijving geregistreerd is wél goed.

We ontvingen enkele opmerkingen over de datum van de incasso. Die werd foutief weergegeven. De incasso zal in de komende periode plaats vinden. Op deze wijze hebben we voldoende tijd om eventuele problemen op te lossen.

Verder krijgen we regelmatig vragen over reservelijsten. De praktijk is echter dat er vrijwel geen annuleringen zijn. We hanteren daarom geen reservelijsten. Probeer ons daarover niet te benaderen. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk te reageren, maar op vragen over dit onderwerp  krijg je meestal geen reactie.