Inschrijven

Lees, voordat je in gaat schrijven de informatie in het menu “Run info 2020” goed door. Hiermee voorkom je dat je inschrijft voor een verkeerde categorie. Met name de informatie over samen starten is voor veel recreatieve deelnemers van belang!

Vrijdag 5 juni 2020
Krumeltsjes-run (inschrijving opent zaterdag 18 april 2020 om 08.00 uur)

Deze run voor de allerkleinsten (krumeltsjes) vindt plaats op/nabij het Start- finishterrein. Er wordt gestart in 3 groepen naar leeftijd. De bezitters van een zwemdiploma krijgen ook een doorwading voor de kiezen.

 

 

Zaterdag 6 juni 2020 
JSR
Ouder-Kind-Run, Recreatief 5 km – licht, Recreatief 5 km – zwaar

Inschrijven voor de wedstrijdcategorieën (licentiehouders) is mogelijk vanaf zondag 1 maart 08.00 uur. Inschrijving voor de recreatieve categorieën opent zaterdag 18 april om 08.00 uur. De organisatie werkt niet met reservelijsten.

N.B. de recreatieve run op zaterdag geldt niet als kwalificatierun voor bondsleden die een wedstrijdlicentie willen aanvragen.

 

 

Zondag 7 juni 2020
LSR
MSR
KSR
Recreatief 7 km, Recreatief 12 km

Inschrijven voor de wedstrijdcategorieën (licentiehouders) is mogelijk vanaf zondag 1 maart 08.00 uur. Inschrijving voor de recreatieve categorieën opent zaterdag 18 april om 08.00 uur. De organisatie werkt niet met reservelijsten.

N.B. de recreatieve run op zondag kan gelden als kwalificatierun voor bondsleden die een wedstrijdlicentie willen aanvragen.